Bioceramica - Erion-nova
17099
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17099,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Bioceramica

BIOCERAMICA VZGLAVNIK

 

 • Polnilo vzglavnika je sestavljeno iz spominske pene, katera nikoli ne izgubi svoje oblike, je prilagodljiva vašim osebnim po­trebam v času spanja.
 • Vzglavnik je anatomsko oblikovan in vašo vratno hrbtenico v času spanja podpira v popolnoma naravnem položaju.
 • Dimenzije in oblika sta v skladu z vsemi medicinskimi standardi.
  Prevleka je iz biokeramike.
 • Vzglavnik vspodbuja: preskrbljenost možganov s kisikom, torej izboljšuje koncentracijo in spomin izboljšuje pretok krvi v možgane
 • Pomaga pri glavobolih in migrenah
 • Pomaga pri vnetnih procesih (uho, grlo, nos-sinusi)
 • Opomba!! Pri spanju na vzglavniku iz biokeramike polnjenem s spominsko peno v kratkem času odpravite težave z nespečnostjo, vzglavnik pa ima tudi velik učinek pri različnih alergijah!

BIOCERAMICA PODLAGA

 

Najpomembnejša energija za naš planet je tista, ki prihaja iz Sonca, ki s svojim svetlobnim in toplotnim elek­tromagnetnim spektrom sevanja razvija in zagotavlja življenje na Zemlji. Sončni žarki z organskim učinkom se lahko razdelijo v dve glavni skupini:

 • vidni žarki
 • infrardeči žarki

Poznano nam je, da spomladi, ko so sončni žarki močnejši, narava ponovno oživi in cveti, človek pa se v tem obdobju prav tako počuti prenovljen. Zato je ta “žarek življenja” tako pomemben še zlasti za ljudi.
Blagodejno delovanje dolgih infrardečih žarkov, ki na človeško telo prihajajo iz Sonca, je večkratno. V ta namen je Agencija za raziskave in tehnološki razvoj – NASA proizvedla BIOKERAMICO. Gre za skupek posebnih materialov, ki se talijo na visoki temperaturi, da se pridobi keramika, ki se potem fino zmelje. Vsak izmed teh delcev je foto-napetostna celica, ki je zmožna absorbirati in reproducirati dolge infrardeče žarke, ki jih oddaja Sonce.
Delci so narejeni iz idealnega deleža keramike, silikona in aluminija, popolna formula, ki deluje na telesno maščobo in v skladu s človeškim telesom.

BIOCERAMICA ODEJA

Za popolno regeneracijo našega telesa, je najbolje uporabljati biokeramično podlogo ter odejo iz biokeramice in karbona. Biokeramica v odeji dodatno deluje na celotni organizem ter ga popolnoma regenerira in oskrbuje s kisikom. Vsaka celica v organizmu bo izpostavljena veliki količini kisika, kot bi se telo nahajalo v hiperbarični komori. Naše celice potrebujejo velike količine kisika, da ne bi bile kisle, ker se le ob prisotnosti kisika ne morejo razviti hude bolezni, kot je karcinom.

 

Karbon dodatno deluje tudi tako, da iz telesa odvaja statično elektriko in preprečuje elektromagnetna sevanja, kar je zelo pomembno za boljšo prekrvavitev ter preprečevanje srčne in možganske kapi. Karbon ravno tako varuje telo pred vsemi sevanji in deluje na hitrejše okrevanje po operativnih posegih ter dviguje imunski sistem.

 

O dobrobiti biokeramice je znan dr. Ozz govoril v svoji oddaji in potrdil dobrodejnost uporabe za zdravje ter obnovo naših celic v organizmu.

TRAJEN

Zaradi svoje posebne strukture vzdržuje konstantno učinkovitost tekom časa tudi po številnih pranjih.

IZOLATOR

Zahvaljujoč bio-keramičnim vlaknom, ki so izolirana od mraza.

PRIJATELJ EKOLOGIJE

Ni toksičen, ne vsebuje kemikalij, material, ki se lahko reciklira

USTAVLJA SEVANJE
(dolgi infrardeči žarki)

Zahvaljujoč delovanju biokeramice in topline telesa absorbirani žarki spodbujajo mikrocirkulacijo in krepijo metabolizem.

ZAŠČITA PRED

UV-A IN UV-B ŽARKI

Posebna vlakna ščitijo pred škodljivimi ultravijoličnimi žarki.

ODPORNA NA SONCE

Glede na to, da biokemična vlakna zagotavljajo dolgotrajno svežino tekom izpostavljenosti in športnih aktivnosti.

CELOTNA ZAŠČITA IN KORIST ZA ČLOVEŠKO TELO

Bioceramica je poliestersko vlakno povezano z biokeramičnimi kristali in je sposobno za opravljanje terapije, ki je zelo koristna za človeško telo.

 

Na eni strani naravna absorbirajoča funkcija proti škodljivim ultravijoličnim žarkom UV-A in UV-B, ki vplivajo na kožo in povzročajo iritacijo, opekline in melanome.

 

Na drugi, reflektirajoče delovanje žarkov toplotne narave predstavlja pravi zaščitni učinek proti vročini sonca. Edinstvena tehnologija biokeramice omogoča zmanjšanje temperature notranje površine tkanine, ki zagotavlja svežino in udobnost tekom športnih aktivnosti in izpostavljenosti soncu.

UV FAKTOR

Dolgotrajna izpostavljenost kože ultravijoličnim žarkom povečuje riziko za rak kože in lahko povzroči izpuščaje in opekline. UV-A žarki prehajajo skozi epidermo in v dobri meri dospejo do dermisa ter povzročajo poškodbe tkiva, suho kožo in prezgodnje staranje kože.

 

V epidermi se popolnoma absorbirajo UV-B žarki in s tem smo izpostavljeni riziku opeklin in iritaciji. Epidermis proizvaja pomembni zaščitni pigment, melanin. Zaradi poškodb, ki so jih utrpele celice, ki proizvajajo to snov, se lahko pojavijo trajni madeži na koži.

Ti škodljivi ultravijolični žarki se morajo popolnoma absorbirati v ozonski sloj okrog Zemlje. Vendar pa onesnaženost atmosfere progresivno ogroža zaščito ozonskega plašča, ki olajšuje prehod UV žarkov. Biokeramično tkanje jamči pravo zaščito, ki jo naše telo potrebuje.

UV FAKTOR

Solarni spekter ne vsebuje samo škodljivih UV-A in UV-B, ampak tudi koristne FIR, dolge infrardeče žarke, tip elektromagnetnih valov zmanjšane dolžine. Zahvaljujoč delovanju bioceramike, topline telesa absorbiranja tkanja, se lahko vrnejo v obliki žarkov FIR (dolgi infrardeči žarki), ki lahko prodrejo v podkožno tkivo in stimulirajo mikro cirkulacijo ter krepijo naš metabolizem.
Kot so pokazale študije na biološkem polju, se FIR žarki zelo enostavno absorbirajo v telo, za katerega predstavljajo pomemben prispevek za rast in razvoj.
Biokeramica je torej sposobna reproducirati FIR žarke, ki jih oddaja Sonce, ravno tako znane kot “žarke življenja”.