Greenline - Erion-nova
17084
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17084,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Greenline

LASTNOSTI IN SESTAVA

Živimo v svetu, ki strahotno hitro napreduje v vseh panogah dejavnosti in tako tudi v segmentu čiščenja. Žal tehnologija napreduje tudi na tistih področjih, ki so zaskrbljujoči za obstanek naše Zemlje in ohranjanje našega zdravja. Vedno več je izdelkov, ki imajo zelo negativen vpliv na naravo in naše zdravje.

 

V naših domovih se najpogosteje srečujemo s higieno in čiščenjem prostorov, v katerih živimo ter njihov vpliv na nas in naše otroke. Danes imamo ogromno število alergičnih oseb, astmatikov, levkemije in neplodnosti pri mladih ženskah. Raziskave, ki so opravljena na evropskem trgu kažejo, da je glavni vzrok za te probleme čiščenje gospodinjstva s kemičnimi sredstvi. Zasipani smo s številnimi reklamami o učinkovitosti čiščenja s kemičnimi sredstvi, nikjer pa ni opozoril o njihovi škodljivosti.

 

Veliko število žensk ima težave z dihali, alergijami na rokah, precej velik odstotek pa konča na zdravljenju zaradi zastrupitve s kemikalijami. Najbolj zaskrbljujoče pa je, da so naši otroci tisti, ki lahko zelo enostavno pridejo v stik s kemičnimi sredstvi in na ta način ogrozijo svoje življenje. Žal čiščenje s kemikalijami ne škoduje samo nam, ampak poškoduje in načenja površine, katere čistimo.

 

Različna močna sredstva proti maščobi, vodnemu kamnu in plesni ter številne ostre gobice in žice bodo na vaših površinah pustile nepopravljive sledi ter poškodbe.
Zavest ljudi se spreminja in obrača proti naravnim preparatom: soda bikarbona, limona in kis, ampak na ta način je čiščenje gospodinjstva veliko težje in dolgotrajnejše. ERION-GREEN LINE je ekološko čiščenje gospodinjstva samo s čisto vodo.

 

S tem načinom boste očistili vsako površino v vašem domu brez nevarnosti zastrupitve in uničenja. Nežno čisti vse površine, pri tem pa ne poškoduje niti vaših rok niti površin, ki jih čistite.
GREEN LINE čistilci so izdelani iz posebne vrste tkanine bambusa in karbona, ki bo s površine popolnoma pobrala maščobo in nečistočo in hkrati odstranila tudi obstoječi sloj kemikalije, ki ste jo uporabljali pri prejšnjem čiščenju, ter preprečila lepljenje umazanije na njej in s tem podaljšala čas do ponovnega čiščenja.

 

Površine, ki jih čistite z našimi čistilci, bodo dlje časa ostale čiste in na ta način boste pri čiščenju prihranili veliko časa.
Vlakna čistilca se pri čiščenju odpirajo in na sebe prevzemajo maščobe ter umazanijo, pri pranju pa zelo enostavno to umazanijo izpustijo iz sebe. Površine, ki jih čistite, bodo popolnoma čiste in sijajne, vonj v gospodinjstvu pa bo vonj čistoče. Otroci tudi lahko sodelujejo pri čiščenju doma, ker so čistilci popolnoma neškodljivi in nežno delujejo na otroško kožo.

 

Vsako gospodinjstvo, ki uporablja GREEN LINE čistilce, bo prihranilo veliko časa in denarja za čiščenje, dolgoročno pa bo rešilo težavo čiščenja gospodinjstva ter zaščitilo vaše zdravje in zdravje ostalih članov gospodinjstva.

 

UPORABA
Čistilce uporabljajte izključno s čisto vodo, ker imajo sposobnost, da z vsake površine očistijo in potegnejo na sebe vso umazanijo ter nečistočo. Namenjeni so izključno ekološkemu in zdravemu čiščenju. Površine čistite, ko so hladne. Z njimi lahko čistite vsako površino v vašem domu: kuhinjo, delovno ploščo, električne aparate, kopalnice, keramiko, sanitarije, pipe, tuš kabine, steklene površine, lesene površine, marmor in plastiko, svetlobna telesa, usnje, tkanino, avtomobil, motor, kolo ipd. Ravno tako jih lahko uporabljate za čiščenje vaše kože, obraza in telesa. Po uporabi jih lahko perete z navadnim antibakterijskim milom, občasno pa jih obvezno operite v pralnem stroju na največ 60 stopinj z dodatkom pralnega praška, ampak obvezno brez mehčalca. Sušite jih naravno, nikakor v sušilnem stroju ali na neposrednem izviru toplote. Če jih nimate časa takoj oprati, jih samo položite v vodo do pranja. Ker ta material na sebe zelo veže umazanijo, ga če se posuši umazan, morate večkrat oprati v pralnem stroju, da bi s sebe spustil umazanijo.

Bela rokavica z rumenimi progami

To je rokavica, katera ima največjo sposobnost pri čiščenju zelo umazanih in mastnih površin. Pri uporabi jo do konca namočite v vodo in odcedite tako, da iz nje ne kaplja voda. Odlična je za čiščenje kuhinjskih površin, kot so nape, kuhinjski štedilniki in plošče, pečice in roštilj, hladilniki in zamrzovalniki, pomivalna korita, kuhinjski elementi, kopalnice, tuš kabine, kopalne kadi, sanitarije, ploščice, karoserije avtomobila, diski koles ipd.

 

Talno belo-rumeni čistilec se uporablja za vse površine, ki prenašajo vodo: velike steklene površine, marmor, keramiko, plastificirane površine ter tudi za velike avtomobile: avtobus, kombi, tovornjak. Za čiščenje oken se uporablja Expres čistilec za okna. Za brisanje površin, ki jih čistite, se uporablja Topclos, da se površina posuši in spolira do visokega sijaja.

 

UPORABA
Čistilec potopite v vodo, odcedite ga in z rahlimi krožnimi gibi obrišite površino ter s Topclosom posušite in spolirajte. Po čiščenju operite čistilec z antibakterijskim milom ali v pralnem stroju na 60 stopinj, dodajte malo pralnega praška brez mehčalca.

Bela rokavica

Bela rokavica se uporablja za čiščenje površin, ki prenašajo manj vode. Dovolj je, če jo rahlo navlažimo ali popolnoma zmočimo ter zelo odcedimo. Idealna je za čiščenje lesenih površin, usnja, tkanine, električnih aparatov: računalnika, laptopa, daljinca, televizije, mobilnega telefona, svetil in lestencev, notranjosti avtomobila ipd.

 

Talni beli čistilec se uporablja za čiščenje parketa, laminata, tapet, lesenih stenskih oblog, tepihov ipd. Zraven belega čistilca uporabite tudi Topclos za dodatno poliranje površine, ki jo čistite z njim.

 

UPORABA
Čistilec potopite v vodo, odcedite ga in z rahlimi krožnimi gibi obrišite površino ter s Topclosom posušite in spolirajte. Po čiščenju operite čistilec z antibakterijskim milom ali v pralnem stroju na 60 stopinj, dodajte malo pralnega praška brez mehčalca. Čistilce sušite na sobni temperaturi, nikakor pa ne v sušilnem stroju ali na močnem izviru toplote.

Oranžna rokavica

Uporablja se izključno za suho čiščenje, namenjena pa je brisanju in pobiranju prahu. Idealna je za vse površine, s katerih želite odstraniti prah. Prah, ki ga poberete s to rokavico samo stresite ali pa material posesajte s sesalnikom in ga uporabljajte naprej. Rokavice ni potrebno prati po vsaki uporabi, ker sama iz sebe odstrani prah in ostane čista. Na površini, ki jo čistimo s to rokavico se ustvari odbojnost in se prah ne prijema. Tako boste imeli dosti manj prahu v gospodinjstvu in redkeje boste morali čistiti.

 

Talni čistilec se uporablja za vse stenske površine, strope in talne površine ne glede na to, iz kakšnega materiala so.

 

UPORABA
S čistilcem z rahlimi gibi obrišite površino in poberite prah. Po čiščenju čistilec stresite in posesajte s sesalnikom, občasno pa ga operite z milom ali v pralnem stroju na 60 stopinj, dodajte malo pralnega praška brez mehčalca. Čistilce sušite na sobni temperaturi, nikakor pa ne v sušilnem stroju ali na močnem izviru toplote.

Topclos-sušenje in poliranje

Čistilec Topclos je namenjen sušenju in poliranju površin. Ima veliko sposobnost vpijanja vode in se najpogosteje uporablja za belo- rumenimi in belimi čistilci. Z uporabo topclosa boste dobili izjemno visok sijaj in gladko površino, ki jo čistite. Obstaja v dveh barvah (rumena in zelena). Je izjemno dober za poliranje steklenih površin, inoxa, površin visokega sijaja ipd. Lahko ga uporabljate tudi za poliranje posode, loncev, fotoaparatov, kamer, monitorja ipd.

 

Topclos(polirka) uporabljate popolnoma suh ali rahlo vlažen, tako da lahko obrišete veliko površin, dokler se popolnoma ne zmoči. Takrat ga močno odcedite in lahko nadaljujete.

 

UPORABA
S čistilcem obrišite površino, poberite vodo in z krožnimi gibi spolirajte površino. Po čiščenju operite z antibakterijskim milom ali v pralnem stroju na 60 stopinj, dodajte malo pralnega praška brez mehčalca. Čistilce sušite na sobni temperaturi, nikakor pa ne v sušilnem stroju ali na močnem izviru toplote.

Rokavica za živali

Rokavica je namenjena čiščenju dlak živali na vlažno. Da ne boste prepogosto kopali vašega ljubljenčka, je dovolj, da občasno navlažite rokavico in obrišete dlako in telo živali. Rokavica bo z dlake odstranila in na sebe potegnila vso umazanijo in neprijetne vonjave.

 

Material na rokavici je nežen za žival in ne bo dražil njegove kože, ljubljenec pa bo oboževal vaše glajenje z rokavico. S to rokavico lahko čistite vse živali: psa, mačko, morskega prašička, zajca, ptiče ipd.

 

UPORABA
Z rokavico z rahlimi gibi obrišite vašega ljubljenčka. Po čiščenju operite z antibakterijskim milom ali v pralnem stroju na 60 stopinj, dodajte malo pralnega praška brez mehčalca. Čistilce sušite na sobni temperaturi, nikakor pa ne v sušilnem stroju ali na močnem izviru toplote.

Kozmetični set

Kozmetični set je sestavljen iz rokavice za čiščenje obraza, dnevne kreme, nočne kreme in losjona za telo.
Rokavica za čiščenje obraza je edinstveni izdelek, ki bo našo kožo očistil brez uporabe kakršnihkoli kozmetičnih izdelkov in vzdrževal lep ter negovan videz brez obiskov kozmetičnih salonov.

 

Rokavico zmočite in obrišite celotni make up z vašega obraza ter podrobno in globinski očistite vašo kožo. Ta rokavica štirikrat globlje doseže pore naše kože ter globinski potegne ven vso nečistočo, ki jo pri klasičnem načinu čiščenja kože še bolj vtremo v pore kože. Na ta način bo koža popolnoma čista, pore bodo odprte, koža pa bo dihala in tako ne bo prišlo do vnetnih procesov na koži ter nastajanja miteserjev.

 

Zmanjšuje gube in preprečuje nastanek novih ter spodbuja nastajanje kolagena, ki ga z leti vedno bolj izgubljamo in koža postaja suha ter neelastična. Vsak večer pred spanjem očistite svojo kožo in že po prvem čiščenju boste videli, da je koža popolnoma drugačna, dobila bo lepo barvo ter svežino, ker ste očistili pore in spustili kisik v vašo kožo.

Po čiščenju kože nanesemo hranljivo nočno kremo, katera vsebuje mandljevo olje, kakavovo maslo, olje semena korenčka, vitamin E in kolagen. Te sestavine zelo močno vlažijo kožo, jo hranijo, osvežujejo, obnavljajo in preprečujejo staranje kože.

 

Mandljevo olje je izredno bogato z antioksidanti, vitaminom E in beljakovinami, izboljšuje ten ter sijaj kože, vlaži kožo v globljih slojih, zmanjšuje podočnjake in gube, preprečuje staranje kože ter kožo ohrani elastično.
Kakavovo maslo umirja kožo, zmanjšuje izsušenost kože in kožo ščiti pred soncem.

 

Olje semena korenčka je bogato z beta-karotenom, vitaminom E in provitaminom E ter izjemno močno regenerira kožo, jo vlaži in močno deluje na gube.
Kolagen izgubljamo z leti, naša koža pa postaja nagubana in povešena. Ta nočna krema bo nadomestila izgubljeni kolagen, koža pa bo ponovno gladka in mladostna.

 

Vitamin E, ki se nahaja v vseh sestavinah, je obogaten s posebno dozo, tako da bo kožo še bolj globinsko nahranil in regeneriral.
Vsako jutro nanesite to dnevno hidrantno kremo in bo vaša koža celi dan ohranila vlažnost ter elastičnost.
Vsebuje olje grozdnih koščic, vitamin A, mangovo maslo, alojo vero in beljakovine soje, ki bodo vaši koži tekom dne dali vse kar potrebuje, da ostane nežna, elastična ter vlažna in tako preprečili izsuševanje ter zategovanje kože in nastanek gub.

 

Olje grozdnih koščic vsebuje najmočnejše antioksidante, izjemno dobro preprečuje izgubo vlage kože, jo zategne, regenerira maščobo in jo varuje pred staranjem ter nastankom gub. To kremo lahko uporabljajo tudi osebe z mastno kožo ravno zaradi tega, ker bo uravnovesila naravno maščobo in preprečila nastanek aken ter mastnih vozlov na koži.
Mangovo maslo dodatno vlaži kožo, je bogato z vitaminom E in antioksidanti ter varuje kožo pred sončnimi žarki.
Aloja vera deluje protivnetno, beljakovine soje pa hranijo kožo z vitamini in minerali.

 

S čiščenjem kože z našo belo rokavico in z uporabo dnevne ter nočne kreme bo vaša koža že po prvi uporabi videti sveže in obnovljena. Osebe, ki imajo problematično kožo jo bodo s takim tretmajem popolnoma pozdravile in obnovile ter ne bo potrebno obiskovati kozmetičnih salonov.