Parni čistilec - Erion-nova
17140
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17140,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Parni čistilec

Zakaj parni čistilci?

Čistilci s paro so najbolj enostavna ideja, ki skrbi za okolje ali alergije.
Čistilci s paro ne uporabljajo ostrih kemikalij za čiščenje, ki onesnažujejo zrak v prostorih, kjer se nahajate, ali spodbujajo problemov z alergijami pri občutljivih osebah, para pa je hipoalergenska. Običajne kemikalije za čiščenje vsebujejo topila za čiščenje madežev. Topila vsebujejo kemikalije, kot so butoksietanol in tako nevarne hidroksioctene kisline. To so zelo grobe kemikalije, ki lahko škodujejo občutljivemu dihalnemu sistemu ali nekomu, ki ima kemijske alergije. Čistilci s paro omogočajo čiščenje brez uporabe teh grobih kemikalij, medtem ko je čiščenje na visokem nivoju, kar je skrajnji cilj. Nekatere izmed drugih čudovitih stvari, ki jih delajo parni čistilci so, da para lahko pride do nekaterih mest, ki jih ne morete doseči z običajnimi sredstvi za čiščenje, da lahko ubijete pršice in bakterije.

Najboljša znamka, ko gre za čiščenje s paro

Čistilci s paro so orodje za naslednjo generacijo. Upamo, da bodo zamenjali tradicionalna sredstva, ki uporabljajo kemikalije za čiščenje madežev. Eden izmed najbolj popularnih parnih čistilcev je TECNOVAP TOSCA HILL 304. Ti imajo zelo visoke recenzije. TECNOVAP parni čistilci imajo številne modele, ki ustrezajo vsem potrebam kupca.

Ravno tako dobro povrnejo vložek, ko gre za kakovost in razpon cen. Če ste zainteresirani za ekološki sprejemljivo alternativo za čiščenje, se odločite za parni čistilec.

T.TOSCA HILL 304

Parni čistilec z likalnikom – T.TOSCA HILL 304, ki zadovoljuje vse varnostne evropske standarde, je novost na našem trgu. Narejen je in dizajniran v Tecnovap-u iz vrhunskih materialov, oblikovan iz najkakovostnejšega jekla 18/10. Rezervoar je narejen iz nerjavečega jekla (AISI 304) homologiran s strani TUV na 40 barov, kapaciteta je 3 litre in delovni pritisk 4 bare, kar nam zagotavlja dolgotrajno uporabo nad običajnimi delovnimi zmožnostmi. Dolžina kabla 3-5 metrov omogoča uporabo aparata na velikih površinah brez uporabe dodatnih kablov. Različni priključki, ki jih nudi TOSCA HILL 304 so izdelani iz kvalitetne čvrste plastike ali žice z dolgo življenjsko dobo. So enostavni za uporabo in omogočajo uporabniku hitro in učinkovito opravljanje kakršnihkoli poslov čiščenja, pranja in dezinfekcije, kar TOSCA HILL 304 naredi dobrodošlega v vsakem gospodinjstvu. Profesionalna vrsta likalnika narejena iz aluminija, ki v kombinaciji z močno paro, ki jo spušča TOSCA HILL 304 zagotavlja enostavno in lahko likanje vseh vrst materialov z rezultati, ki se lahko primerjajo s profesionalnimi likalniki. TOSCA HILL 304 je popolnoma ekološki proizvod, zaradi širokega razpona različnih dodatkov pa je sprejemljiva opcija, ko gre za različna hišna opravila čiščenja in likanja.